Šteta što je počeo da postiže autogolove ...
Svaka mu častN13 wrote:Ne znam da li je ovo vec neko negde postavio, ali nisam primetio.
Al hocu da kazem da se ovo stvarno ceni, svaka cast Trajko!
Долазак 21–годишњег голмана Матеја Делача у Војводину одјекнуо је као прворазредна медијска сензација.
Најпре због чињенице да је он члан Челзија, а онда и због тога што баш није уобичајено да српским клубовима појачања стижу из Хрватске.
Није имао предрасуда око доласка у Србију. У томе су га, каже, безрезервно подржали родитељи и пријатељи:
– Сви су ми говорили да је Војводина велики клуб, да има богату историју и да је то за мене идеална средина за доказивање. По првим утисцима, све препоруке показале су се као тачне. Супер ми је у Новом Саду.
И док му остаје да време када буде имао мање обавеза искористи да боље упозна град, преноси прве утиске о Војводини и новим клупским друговима:
– Знао сам у какав клуб долазим јер су ми то други рекли, али ипак нисам очекивао да су у Војводини услови за рад на тако високом нивоу. Заиста сам импресиониран. Да би све било још повољније, лепо сам примљен од свих у клубу и збиља се радујем сваком доласку на тренинг у ФЦ „Вујадин Бошков“, кампу којег се не би постидели ни највећи европски клубови. У праву су били они који су ме саветовали да дођем у Војводину. Ово је шанса коју просто нисам смео да пропустим – каже Матеј Делач.
Biće nam teško s njima i tu nema govora - kaže Petar Škuletić, koji je Maltežanima tri puta ubacio loptu u mrežu.- Međutim, zna se da je svaki duel priča za sebe i da se u svakom mora pružiti maksimum, pogotovo kada je reč o međunarodnoj utakmici. To što su glatko prošli Čelik, ne bih komentarisao niti se opterećivao jer je nama najvažnije da dobro odigramo prvi meč u kojem ih dočekujemo na našem "Karađorđu". Želja je, naravno, znamo svi u ekipi, i da pokušamo da se "osvetimo" za našu drugu šampionsku generaciju za poraz od pre 24 godine.
Škuletić je bio odličan u utakmicama sa Hibernijansom, "načeo" ih u La Valeti, a "dokrajčio" s dva pogotka u Novom Sadu. Teren je napustio par minuta pre kraja i ispraćen ovacijama sa tribina, što znači da je na "priču s navijačima" stavljena tačka.
-Greške su tu da se prave, ispravljaju i opraštaju. Pogrešio sam, izvinio se i nastavljamo dalje u zajedničkom interesu. Na meni je da nastavim da se borim za svaku loptu a zna se, navijači se "kupuju" golovima, jer zbog njih i dolaze na stadion. A oni su plod igre cele ekipe. Najpre je posao uradio Alivodić, malo kasnije Vranješ, a moje je bilo da ih pratim i završim akciju - objašnjava Škuletić.
Kako kome?Zar nisi primetio da je nakon što je postigao gol protiv Hibsa podigao ruku u znak izvinjenja?Red Marquis wrote:Kad i kome se Škuletić izvinio?
+1Minja wrote:Nema mi sta da se "svetimo" Honvedu. Nisu oni nama nista uradili da se mi njima svetimo. Sami smo krivi sto smo ispali u tom duelu. Ko je gledo tekmu zna o cemu pricam. Mi treba samo da se revansiramo.