Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Transferi

Post by slanina »

Voja wrote:Ako vec mozemo da biramo,Vulicevic :mrgreen: Uklapa se u trenutno stanje :mrgreen:
Kao što sam rekao pre par meseci,stiže kapiten da popuni praznine,naučio da centrira.Fali i Trajković i Škule da vratimo trio ne bi me čudilo uz deda Lazetića da im se osvetimo za kup 2011 :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Krle

Post by Krle »

Možda nekog iz mlade reprezentacije da udomimo, ionako neće imati kuda....
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Turija

Post by Turija »

Vrlo nefer potez prema nasem Mitosevicu. Vec drugi put.
Vuce, izvini u ime iskrenih navijaca Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Turija wrote:Vrlo nefer potez prema nasem Mitosevicu. Vec drugi put.
Vuce, izvini u ime iskrenih navijaca Vojvodine.
Oprostite, ali iskreni navijači Vojvodine ne bi trebalo da istovremeno pozdravljaju dolazak Drinčića.
Cane

Post by Cane »

Ogrešivanje na žalost nije nova pojava ovde, kao ni s druge strane neosnovano i neopravdano veličanje nekih. Sve već viđeno. Bilo je i biće.
A navijačima (iskrenim, poluiskrenim i neiskrenim :wink: ) je nemoguće ugoditi. Možda jedino da se počne neke od njih ubacivati u tim. :lol:
Turija

Post by Turija »

Nije bas da sam razumeo postove iznad, ali Forum i sluzi za razlicita misljenja.
Ne znam ko je velicao dolazak Drincica, ali da moze da bude od koristi stoji.
Medjutim , takodje stoji i da dolazak Drincica ne implicira odlazak Mitosevica, jer treba imati barem 3 zadnja vezna u konkurenciji. Pogotovo sto je Vuk bio uvek uz Vosu i clan je ovog foruma. Tako da nisam mogao da se ne izvinim momku iskreno.
Ne branim nikom da isto ucini ( iskreno, poluiskreno ili neiskreno, ako vec neko tako ovde kategorizuje ). Mislim da je momak zasluzio mnogo bolji tretman od strane maticnog kluba. Vidite i kako je primio novonastalu situaciju pomirljivo, ako u klubu smatraju da je to u interesu Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Cane wrote:Ogrešivanje na žalost nije nova pojava ovde, kao ni s druge strane neosnovano i neopravdano veličanje nekih. Sve već viđeno. Bilo je i biće.
A navijačima (iskrenim, poluiskrenim i neiskrenim :wink: ) je nemoguće ugoditi. Možda jedino da se počne neke od njih ubacivati u tim. :lol:
Pa, ono, s obzirom kakav kvalitet fudbala gledamo u zadnje vreme nisam bas ubedjen da bi bilo mnogo drugacije i da odaberu slucajnih 11 sa tribina i puste ih na teren. Taman je tako i izgedalo ovo sto je Krivi izvodio na teren prosle sezone, kao da su ih pokupili sa rekreacije gde polovina njih zapravo ni ne trenira fudbal i jos pride po prvi put treba da zaigraju zajedno. Tako da mozda bi mogli da probamo i sa navijacima na terenu. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Pozdravljam povratak Djurisica,ocekivao sam od njega da postane novi Radoja,podseca me na terenu na njega.Veliki je problem los igracki kadar pored kojeg ne mozemo izbaciti ni jednog mladog igraca.
fare

Post by fare »

Ja mislim da sada Matić ide definitivno da bi sinčić novog predsednika zagrlio 9 :)
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... inu/330513" onclick="window.open(this.href);return false;

Neko nas opasno zajebava :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

fare wrote:Ja mislim da sada Matić ide definitivno da bi sinčić novog predsednika zagrlio 9 :)
Po 3738482938388223. put na forumu - Gajic napadac nema veze sa ovim Gajicem. Takodje, nije poveden na pripreme.

Mi razigravamo grobarski otpadak... :frown:
srkins

Post by srkins »

Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

srkins wrote:Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
A poznato je da se u Srbiji dogovor uvek poštuje. :)
Djisa

Post by Djisa »

srkins wrote:Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
Jeste, garant ce izabrati nas, ako ga oni budu hteli makar i na klupi, a ako ga ne budu hteli onda mozda i neki novi grobarski otpadak zavrsi kod nas. Kako god okrenes, duplo golo :shit:
Kup je nas!
srkins

Post by srkins »

MiSmoFKV! wrote:
A poznato je da se u Srbiji dogovor uvek poštuje. :)
on u januaru ima pravo da potpise predugovor ako odbije ko ga ... drzis ga na tribinama 6 meseci
Post Reply