Voja wrote:Ako vec mozemo da biramo,Vulicevic Uklapa se u trenutno stanje
Kao što sam rekao pre par meseci,stiže kapiten da popuni praznine,naučio da centrira.Fali i Trajković i Škule da vratimo trio ne bi me čudilo uz deda Lazetića da im se osvetimo za kup 2011
Vrlo nefer potez prema nasem Mitosevicu. Vec drugi put.
Vuce, izvini u ime iskrenih navijaca Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ogrešivanje na žalost nije nova pojava ovde, kao ni s druge strane neosnovano i neopravdano veličanje nekih. Sve već viđeno. Bilo je i biće.
A navijačima (iskrenim, poluiskrenim i neiskrenim ) je nemoguće ugoditi. Možda jedino da se počne neke od njih ubacivati u tim.
Nije bas da sam razumeo postove iznad, ali Forum i sluzi za razlicita misljenja.
Ne znam ko je velicao dolazak Drincica, ali da moze da bude od koristi stoji.
Medjutim , takodje stoji i da dolazak Drincica ne implicira odlazak Mitosevica, jer treba imati barem 3 zadnja vezna u konkurenciji. Pogotovo sto je Vuk bio uvek uz Vosu i clan je ovog foruma. Tako da nisam mogao da se ne izvinim momku iskreno.
Ne branim nikom da isto ucini ( iskreno, poluiskreno ili neiskreno, ako vec neko tako ovde kategorizuje ). Mislim da je momak zasluzio mnogo bolji tretman od strane maticnog kluba. Vidite i kako je primio novonastalu situaciju pomirljivo, ako u klubu smatraju da je to u interesu Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane wrote:Ogrešivanje na žalost nije nova pojava ovde, kao ni s druge strane neosnovano i neopravdano veličanje nekih. Sve već viđeno. Bilo je i biće.
A navijačima (iskrenim, poluiskrenim i neiskrenim ) je nemoguće ugoditi. Možda jedino da se počne neke od njih ubacivati u tim.
Pa, ono, s obzirom kakav kvalitet fudbala gledamo u zadnje vreme nisam bas ubedjen da bi bilo mnogo drugacije i da odaberu slucajnih 11 sa tribina i puste ih na teren. Taman je tako i izgedalo ovo sto je Krivi izvodio na teren prosle sezone, kao da su ih pokupili sa rekreacije gde polovina njih zapravo ni ne trenira fudbal i jos pride po prvi put treba da zaigraju zajedno. Tako da mozda bi mogli da probamo i sa navijacima na terenu.
Pozdravljam povratak Djurisica,ocekivao sam od njega da postane novi Radoja,podseca me na terenu na njega.Veliki je problem los igracki kadar pored kojeg ne mozemo izbaciti ni jednog mladog igraca.
Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
srkins wrote:Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
srkins wrote:Decko ima godinu dana jos ugovor sa crnima tako da kad istekne pozajmica postaje slobodan igrac ako se pokaze dobijes za male pare pojacanje a ako se ne pokaze davacemo mu platu koja ne verujem da je velika. Pod uslovom da je dogovor sa igracem da nakon pozajmice potpise ugovor sa nama ako zadovolji dogovor i nije toliko kriminalan ali ako on sad produzi ugovor pa razigravamo njihove igrace onda je kriminal
Jeste, garant ce izabrati nas, ako ga oni budu hteli makar i na klupi, a ako ga ne budu hteli onda mozda i neki novi grobarski otpadak zavrsi kod nas. Kako god okrenes, duplo golo
A poznato je da se u Srbiji dogovor uvek poštuje.
on u januaru ima pravo da potpise predugovor ako odbije ko ga ... drzis ga na tribinama 6 meseci